jueves, 9 de febrero de 2012

Guía turística per París!

Hola!
A continuació us deixo un arxiu on podreu veure una guía per on pasarem a la nostra ruta turística per aquesta meravellosa ciutat anomenada París, a la que coneixem com a 'Ciutat de l'Amor'. Desitjo que us agradi i que disfruteu el viatge!







Els mapes dels recorreguts els trobareu dins de l'arxiu que us he adjuntat.
Els preus de totes les entrades que hi visitarem están també posades al document, però se m'ha oblidat posar que en tots els monuments que visitarem els nens menos de 16 anys no paguen res.

La visita es fará a l'estiu, al mes de Juliol, els dies 11,12 i 13 (dimecres, dijous i divendres). Tornarem divendres a la nit i dimecres 11 agafarem el vol a les 6 de la matinada.

Aquest article i document, ho hem fet des del google maps. Primerament, abans de fer la guía turística hem hagut de mirar els llocs que voliem visitar, els preus de les entrades, els horaris i tot el que cal per poder fer una guía turística real. Després de buscar i informar-nos de tot això hem preparar cada un dels dies (què farem, què visitarem, on dinarem i tot el que hagi sigut necessari). I una vegada pensat tot ens hem posat a google maps a crear l'itinerari de la ruta que faríem cada dia. Hem fet un mapa amb el recorregut de cada matí i de cada tarda i després ho hem penjat a Issuu (recordem que aquest programa es molt útil per penjar documents), i una vegada pujat a l'Issuu ho hem penjar aquí al Blogger com un article per explicar el que faríem.

Desitjo que us ho paseu molt bé al viatge!
Petons!!